Ανακοίνωση – Νέο εκλελεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο στην 79η Γενική Συνέλευση του European Council of Civil Engineers (ECCE) στην Αθήνα, 9-11 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση -Νέο εκλελεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο στην 79η Γενική Συνέλευση του European Council of Civil Engineers (ECCE) στην Αθήνα, 9-11 Οκτωβρίου 2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου συγχαίρει τον κ. Πλάτωνα Στυλιανού για την εκλογή και την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Πρόεδρος του European Council of Civil Engineers (ECCE) για την τριετία 2024-2027. Η εκλογή του σε αυτή τη θέση τιμά ιδιαίτερα τη χώρα μας και τον ΣΠΟΛΜΗΚ, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Συλλόγου μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του κ. Στυλιανού, ο Οργανισμός θα συνεχίσει να προάγει και να ενισχύει την επαγγελματική αριστεία στον τομέα της Πολιτικής Μηχανικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Στυλιανού ως ο νέος Πρόεδρος και διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή του για κάθε συνεργασία στον νέο ρόλο που καλείται να αναλάβει.